Politika privatnosti

Uvod u našu poslovnu praksu o privatnosti

Dragi naši posjetitelji, korisnici i poslovni partneri, u Benefit biro d.o.o. razumijemo važnost diskrecije i profesionalnog upravljanja osobnim podacima. Ovaj dokument služi kako bismo vas informirali o našim standardima i praksama u vezi s obradom osobnih podataka.

Korporativni identitet

Podacima na ovoj web stranici upravljamo mi, Benefit biro d.o.o., Erazma Barčića 9, Rijeka. Možete nas kontaktirati na info@benefitbiro.hr ili telefonom na +385 91 205 0114.

Prikupljanje i obrada podataka

Prikupljamo samo esencijalne podatke: imena i e-mail adrese. Ovi podaci su ključni za učinkovito upravljanje upitima putem web formi te za ciljane marketinške aktivnosti.

Metodologija prikupljanja podataka

Podaci se prikupljaju transparentno kroz interakciju s našim web formama, e-mail komunikaciju i kroz pružanje usluga. Cilj je optimizacija korisničkog iskustva i poslovne efikasnosti.

Politika dijeljenja podataka

Benefit biro d.o.o. ne dijeli prikupljene osobne podatke s trećim osobama.

Sigurnosne mjere

Sigurnost podataka je naš prioritet. Kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke primjenjujemo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti, brinemo se da naša sigurnosna tehnologija bude nadograđena te se educiramo o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka.

Upotreba kolačića

Koristimo kolačiće (cookies). Kolačići se koriste u svrhu analize prometa te personalizacije i prilagodbe sadržaja. Ovo je ključno za optimizaciju marketinških strategija i pružanje relevantnog sadržaja korisnicima naših web stranica.

Sadržaj web stranice

Benefit biro d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Benefit biro d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati korisniku kao posljedica korištenja web stranice benenfitbiro.hr.

Korištenjem web stranice benenfitbiro.hr, korisnik prihvaća ove Uvjete korištenja i pravila privatnosti. Benefit biro d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

Prava i obveze

Korisnici naših web stranica imaju pravo na pristup, ispravak ili brisanje svojih podataka. Zahtjevi se mogu podnijeti putem e-maila na info@benefitbiro.hr. Postupat ćemo sukladno Vašim zahtjevima i u skladu s aktualnim zakonskim regulativama.

Smatramo da našim posjetiteljima i korisnicima možemo ponuditi kvalitetne informacije koje će im biti od koristi i razumijemo svakoga tko ne želi da se njegovi podaci nalaze pohranjeni tamo gdje nema koristi od toga.

Ažuriranja politike

Ova politika privatnosti podložna je ažuriranjima kako bi ostala usklađena s najnovijim poslovnim standardima i zakonskim zahtjevima.