O nama

O nama

Tvrtka smo za poslovno savjetovanje sa sjedištem u Rijeci, specijalizirani za poslovno savjetovanje u području EU fondova, javne nabave, financijske analize i izrade poslovnih planova i investicijskih studija.

Naš tim sastavljen je od stručnjaka iz različitih područja ekonomije, prava i tehničkih znanosti, koji su radili na višebrojnim projektima za klijente iz raznovrsnih industrija.

Vesna Hajdarević

Vesna Hajdarević

Direktorica i stručnjak za EU fondove i javnu nabavu

Mag. inf. i pov., dugogodišnja voditeljica projekta i ovlaštena stručnjakinja za javnu nabavu, iskustvo je stekla u infrastrukturnim projektima za jedinice lokalne samouprave, projektima povećanja konkurentnosti za male i srednje poduzetnike te kao voditeljica izrade strategija razvoja JLS-ova i lokalnih akcijskih grupa. Predavačica je na tematskim radionica vezanim uz natječaje iz Programa ruralnog razvoja i Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

Ivor Pliskovac

Ivor Pliskovac

Vanjski suradnik za poslovno i financijsko savjetovanje

Nakon završenog MBA EAE– Escuela de Admistracion de Empresa u Barceloni na području internacionalizacije poslovanja, profesionalno iskustvo gradi u području ekonomskih analiza trgovačkih društava i kreditnih unija, likvidacije i restrukturiranja, a danas je ujedno aktivni stečajni upravitelj A lista.