Novosti / 3 koraka do EU financiranja
Blog

3 koraka do EU financiranja

24. studenoga, 2020
3 koraka do EU financiranja logo
Dostupnost financiranja iz EU fondova otvara velike mogućnosti za sve pravne osobe i obrtnike na tržištu.

 

Ipak, s obzirom na to da se do EU sredstava redovito dolazi putem sudjelovanja na natječaju s nizom drugih sudionika, do tih sredstava nije lako doći. Potrebno je zadovoljiti niz uvjeta i pripremiti ideju i vašu tvrtku za sudjelovanje. Donosimo 3 koraka kako doći do željenih EU fondova.

1. Utvrdite što vam je potrebno

Novac iz EU fondova korisnici uvijek dobivaju za financiranje nečega. To mogu biti oprema, radovi, sadnice, materijal, edukacije, promidžba, usluge i slično. Bitno je da utvrdite što vam je potrebno za vaše poboljšati vaše poslovanje i koji vam je cilj dodatnog financiranja.

2. Provjerite na koje natječaje se možete javiti

Svaki tip ulaganja ima svoj natječaj. Postoje natječaji za ulaganje u informatičku opremu, za ulaganje u poljoprivrednu opremu, za ulaganje u promidžbu na stranim tržištima, za proširenje poslovanja ulaganjem u izgradnju, za ulaganje u istraživanje i razvoj te niz drugih.

S obzirom na to da se ne mogu sve ideje prijaviti na isti natječaj, potrebno je utvrditi na koji natječaj bi mogli aplicirati. Tu vam mi možemo pomoći. Za vas ćemo provjeriti koji su natječaji dostupni i koje je uvjete potrebno zadovoljiti.  Ovaj dio naše usluge je besplatan , a naš cilj je da vas pripremimo kako bi imali stvarne uvjete za sudjelovanje na natječaju koji će vam omogućiti financiranje vašeg projekta.

3. Pripremite se i prijavite na natječaje

Svaki natječaj ima svoje uvjete i način kako ocjenjuje te uvjete. Vrlo je važno pripremiti vašu ideju i vašu tvrtku kako bi na natječaju dobili potrebna sredstva. Kada su preduvjeti ostvareni, u suradnji s vama krećemo u izradu poslovnog plana i izradu prijave za natječaj te vas vodimo kroz cijeli proces sudjelovanja u natječaju.

 

Potrebna su vam financijska sredstva za ostvarivanje vaših ideja ili pomoć u provedbi javnih nabava?

Javite nam se već danas i odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.

 

Zapratite nas na našim Facebook i LinkedIn profilima za još savjeta!

Prvi saznajte za dostupne natječaje - zapratite našu Facebook i LinkedIn stranicu!