Novosti / Zapošljavamo! Mlađi konzultant (m/ž)
Natječaji

Zapošljavamo! Mlađi konzultant (m/ž)

27. siječnja, 2022
Zapošljavamo! Mlađi konzultant (m/ž) logo

U potrazi smo za novim zaposlenikom ili zaposlenicom koji želi postati dijelom našeg poslovnog tima te smo otvorili prijave za radno mjesto: Mlađi konzultant.

RADNI ZADACI

Radni zadaci mlađeg konzultanta odnose se na pisanje i provedbu EU fondova u području gospodarstva i poljoprivrede, provedbu postupaka nabave, izradu poslovnih planova i investicijskih studija, praćenje natječaja, izradu poslovnih i statističkih izvještaja, izradu pisanih tekstova na temu EU fondova, komunikaciju s klijentima i vanjskim suradnicima.

ŠTO TRAŽIMO OD KANDIDATA?

Prvenstveno tražimo da je kandidat/kandidatkinja samostalan, sistematičan i temeljit u obavljanju svojih zadataka. Trebaju nam ljudi koji će napraviti “double check“ prije nego određeni dokument izađe iz našeg ureda. Tražimo osobu koja je sklona logičkom razmišljanju, učenju i rješavanju problema. Također, s obzirom da puno pišemo, osoba mora imati pristojnu razinu pismenosti i komunikacijskih sposobnosti.
Rokovi su dio naše svakodnevnice pa stoga tražimo kandidata koji može živjeti u skladu s rokovima i osobu kojoj neće biti problem pratiti naš korak i time doprinijeti našoj poslovnoj zajednici.
Ostali uvjeti su:
– SSS/VŠS/VSS poželjno ekonomskog smjera, ali nije uvjet
– Napredno poznavanje rada u MS Office paketu
– Aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu

ŠTO NUDIMO ?

– Poziciju na puno radno vrijeme s probnim rokom od 3 mjeseca, a nakon isteka probnog roka zaposlenje na neodređeno vrijeme.

– Službeni mobitel i laptop

– Godišnji budžet za profesionalno usavršavanje unutar radnog mjesta.

– Rad u poticajnom okruženju s prilikom napredovanja

Radno mjesto je u našem uredu u centru Rijeke, a prijave za posao se vrše preko maila info@benefitbiro.hr do 09.02.2022.

Prijava mora sadržavati ŽIVOTOPIS i MOLBU u kojoj ćete nam opisati zašto se Vi idealan kandidat za ovo mjesto.

Radujemo se prijavama, sretno!